%>

Vipps eFaktura

Du kan nå benytte Vipps eFaktura for å sende faktura til dine privatkunder direkte fra Tripletex.

Vipps eFaktura aktiveres under Moduler og tilleggstjenester. Marker ok.

 

 

Får man følgende feilmelding etter å ha markert feltet Vipps eFaktura, vil det si at man allerede er registrert via et annet regnskapssystem. Ta kontakt med vår supportavdeling.

 

Mangler det informasjon enten på Selskap eller på brukernivå kan man få en feilmelding som f.eks. denne.


Oppdater i henhold til etterspurt informasjon og lagre. Gå tilbake til Moduler og tilleggstjenester og marker for Vipps eFaktura.

 

Les igjennom Avtalen.  Her finner du pris per utgående faktura, samt gjeldende vilkår. Merk også punkt 3 hvor det gis informasjon om hva mottaker må gjøre når de mottar Vipps eFaktura til sin mobil.

 

Marker ”Jeg godkjenner avtalen” og velg OK

 

Når du har godkjent avtalen kommer det opp en dialogboks. Du finner den igjen under varslinger.

 

Standard oppsett for utsendelse til privatkunder kan du aktivere under Faktura, Innstillinger og punktet Elektronisk faktura/purring/ordre.

 

Endres til Vipps eFaktura vil det gjelde alle nye privatkunder.

For å oppdatere eksisterende kunder gjøres det i kundedetaljer på hver kunde. (Kontroller at mobilnummer er lagt inn i kundedetaljer).

 

Betaling av Vipps eFaktura

Vipps eFaktura støtter OCR. Dvs, har du har en ocr-avtale vil innbetalingen bli registrert i Tripletex. NB. Ved innbetaling fra Vipps vil ikke konteringen hensynta gebyr til Vipps, dette må føres manuelt via avansert bilag.

 

Støtter ikke kundens bank Vipps, vil man i statusfeltet i fakturaoversikten få en feilmelding. Utsendelsesformen endres i kundedetaljer.

 

Deaktiverer kunden selv for å motta eFaktura i vipps, mottar man faktura i nettbank som vanlig. Har kunden skrudd av i nettbank så autoInvoice (eFaktura) ikke får levert i det hele tatt, får man feil i Tripletex.

 

Se gjerne egen artikkel om

eFaktura

OCR-avtale (kid på faktura)

Vipps eFaktura status

 Tripletex AS
Org.nr.: 914 286 018 MVA

Akersgata 16
0158 Oslo

Telefon +47 22 83 60 00
E-postadresse post@tripletex.no