%>

Eksport fra Avendo til Tripletex

NB! Mamut Script Tool støtter ikke Avendo lenger, så du må følge denne oppskriften for å overføre data fra Avendo til Tripletex.

Når du skal eksportere innholdet ditt fra Avendo til Tripletex, så har du bruk for å hente ut kunder, leverandører og produkter. Det er relativt enkelt å hente ut informasjonen du trenger, og i denne guiden forklarer vi hvordan du går frem.

 

1. Hente ut fil fra Avendo

Du må logge deg inn i Avendo og trykke på “Register” oppe i verktøylinjen. Der får du muligheten til å velge eksport av kunder, artikler (produkter i Tripletex) og leverandører.

 

 

 

 

2. Last ned fil

Nå som du har kommet deg inn i systemet til kunde/artikkel- eller leverandørregisteret, må du trykke på Skriv ut-ikonet oppe til venstre.

 

 

 

3. Lagre som Excel-fil og send til import

Etter at du har trykket på Skriv ut-ikonet, får du opp en boks som heter “Utskrift”. Trykk på pilen som peker nedover og velg Microsoft Excel-regneark.Trykk deretter på start.

 

Når du har skrevet ut alle filene i riktig format, så kan du sende dem til salg@tripletex.no. Dersom det skulle oppstå problemer under selve eksporten, så anbefaler vi at du har en sikkerhetskopi som kan sendes til salg@tripletex.no.

 Tripletex AS
Org.nr.: 914 286 018 MVA

Akersgata 16
0158 Oslo

Telefon +47 22 83 60 00
E-postadresse post@tripletex.no