%>

Hvordan gi revisor tilgang?

Det er to alternativ for å gi revisor tilgang til en konto (selskap). Tripletex anbefaler gjerne at revisor har egen Tripletex-konto eller opprettes som bruker i et regnskapsbyrå. Revisor settes da opp med en såkalt klienttilgang. Se gjerne egen artikkel på hjelpesenteret - Artikkel nr. 536 – Tilganger og rettigheter for regnskapsførere.

Er dette ikke aktuelt kan en administrator i selskapet opprette revisor som en kontakt med brukertilgang via Kunde>ny kontakt.
Fyll ut alle nødvendige felter.
E-postadressen vil være kontakten (revisors) brukernavn ved innlogging. Under «brukertype» velger man «Revisor». Med dette valget vil revisor automatisk få systemtilgang. Brukertilgang (rettigheter) vil være tilganger som en revisor trenger inne på kontoen. Standard for revisor er lesetilgang.

I det man velger OPPRETT  vil revisor få en e-post for å verifisere sin bruker, deretter  vil det automatisk bli generert en e-post med link for å kunne opprette passord.

Tips: Har man vært uheldig å skrive feil e-postadresse, kan det korrigeres i fanen Detaljer. Man må først fjerne «systemtilgang» og lagre. Deretter velge fanen Detaljer og endre e-postadressen og lagre. Til slutt aktiverer man systemtilgang igjen via fanen Brukertilgang. Etter dette vil det gå ut en ny e-post for verifisering.Tripletex AS
Org.nr.: 914 286 018 MVA

Akersgata 16
0158 Oslo

Telefon +47 22 83 60 00
E-postadresse post@tripletex.no