Detaljert føring av leverandørfaktura

Detaljert føring av innkommende leverandørfaktura åpner for noen flere muligheter enn den enkle føringen av en leverandørfaktura.

 

Du registrerer innkommende fakturaer direkte fra bilagsmottaket eller via «Bilag/Nytt bilag» i hovedmenyen.

 

https://lh5.googleusercontent.com/dhiF8dlQ-sgb80W6k0tXFmKbnIdPpWgxxGIdiBzMPa9GdJsd6lWS7ILRbx5H4-KVaEtBSg6o5yUvu3fpUHcwOXLgAEN_dg21MTbXQwmSwnxCKgVFG0y6h7vHqTgjTkziZ1mbMlgX

 

Man velger mellom enkel eller detaljert føring av leverandørfaktura. Det gjelder for både EHF-fakturaer i bilagsmottaket og via manuell føring av leverandørfaktura. Hvis det er en EHF-faktura, vil mye av informasjonen være forhåndsutfylt. Dersom man fører manuelt, må man fylle ut alle feltene som er stjernemerket.

 

For de som tester ut “Logistikk Pluss” (Betatesting) - 

 

 

er det nå mulig å knytte leverandørfaktura til et innkjøp.

 

 

Man får en nedtrekksliste over registrerte innkjøp for den leverandøren bilaget er tilknyttet. Etter lagring kan man gå til innkjøpet fra bilaget.

 

Videre vil det være enkelt å føre hver ordrelinje mot kostnadsbærere, prosjekt og lager. 

 

 

Ved å klikke på ikonet for visningsvalg  https://lh3.googleusercontent.com/-L64DJPILuO1SQ5IzpeM3sjNdnyVeGxpbVsa-H8gHumOhQRgk4Pjo4Amb43EV5Cfnb_rS_AGquPVGfYeCE8-jwtRVaoRGQv7YLygLGjybYbNPgkTCBv74x0Ix2Yieoq3W4FdTJ0p kan man selv tilpasse hva man ønsker å se per ordrelinje. Oversikten gjenspeiler hvilke moduler man har i Tripletex-kontoen.

 

 

Med detaljert føring av leverandørfaktura kan man også redigere flere ordrelinjer i én operasjon. Huk da enten av de ordrelinjene man ønsker å endre, eller velg alle ordrelinjene ved å huke av boksen øverst i seksjonen.

 

Man klikker så på «blyanten» for å redigere ordrelinjene.

 

 

Kostnadskonto må spesifiseres per ordrelinje, og hvis samme kostnadskonto skal benyttes, så velger man alle ordrelinjene og endrer konto ved å klikke på «blyanten». Husk å klikke på «Utfør» før du lukker boksen.

 

 

Når man gjør endringer på ordrelinjene, vil seksjonen «Merverdiavgift» automatisk oppdateres.

 

 

Ønsker man å fordele beløp, kopiere ordrelinjen eller slette den, kan man gjøre det ved å klikke på de tre prikkene til høyre for ordrelinjen.

 

 

 Tripletex AS
Org.nr.: 914 286 018 MVA

Akersgata 16
0158 Oslo

Telefon +47 22 83 60 00
E-postadresse post@tripletex.no