Regnskapsgodkjente betalinger (RGB)

Regnskapsgodkjente betalinger er en løsning som gjør det mulig å godkjenne betalinger direkte i Tripletex i henhold til kravene i hvitvaskingsloven.

 

Tjenesten AutoPay bestilles via “Selskap>Vår kundeside / Mitt abonnement" i Tripletex.

 

 

For de som allerede har Autopay i Tripletex vil det ikke være noen endringer i betalingsprosessen i Tripletex for kundene dette gjelder. Den eneste forskjellen er at en slipper å logge inn i nettbanken for å godkjenne betalingen.

 

Løsningen ivaretar at banken skal: • kjenne til hvem – hvilken bruker som har godkjent betalingen • verifisere at bruker har nødvendige autorisasjoner til å belaste oppgitt konto og betalingstype • sikre at betalinger autoriseres med riktig antall brukere iht. kundens avtale med banken.

 

Identifisering av personer gjøres med BankID i AutoPay. 

 

Hvordan setter man opp RGB?

 

RGB aktiveres hos banken. Kontakt din bank for å aktivere dette.

 

Dersom man allerede har AutoPay med DNB, så kan man bruke denne linken for å etterbestille RGB: Logg inn for å komme i gang med Regnskapsgodkjente betalinger (RgB). Vær oppmerksom på at denne linken kun gir tilgang til å sette på RGB, ikke gjøre andre endringer på Autopay avtalen.

 

RGB er standard på for Sparebank 1. Ønsker man å ettergodkjenne i nettbanken,Ønsker man å ettergodkjenne i nettbanken, kan man velge “Godkjenn i nettbank” i Tripletex. Man marker i firkanten til venstre utenfor bankkontoen/bankavtalen det gjelder når man legger den inn i Tripletex. Evt. kan man endre denne innstillingen per bankkonto i Tripletex under “Bank/Innstillinger og Bankavtaler”.

 

 

For DNB kunder: Dersom man skal bestille/avbestille tjenester på Autopay avtalen, finner man knappen “administrer DNB-avtale” under Bank/Innstillinger i Tripletex. Denne må også brukes dersom man har bestilt RGB ved en feil og skal endre tilbake til ettergodkjenning

 

 Tripletex AS
Org.nr.: 914 286 018 MVA

Akersgata 16
0158 Oslo

Telefon +47 22 83 60 00
E-postadresse post@tripletex.no