Restordre

Dellevering/del-fakturering/restordre er tilgjengelig i ordredetaljer når logistikkmodulen er aktivert. Lager og logistikk bestilles på siden “Mitt abonnement”/”Vår kundeside”.

Under “Faktura>Innstillinger” aktiverer man deretter for “Restordre”.

 

 

En ny kolonne “Leveres” vil vises på ordrelinjen. “Leveres” vil vise det det antallet som vil bli fakturert. 

 

 

Er antallet levert lavere enn bestilt, vil det altså gi mulighet for å opprette en delfaktura.

 

 

 

 

Det anbefales at man ikke fakturerer det som faktisk er levert før man har opprettet en restordre. Dersom man likevel skulle fakturere før en restordre er opprettet, vil det være mulig å gjøre også dette etter fakturering.

 

En “Restordre” kan opprettes i det man fakturerer. Marker da i feltet “Opprett en restordre for ….” og velg deretter “FAKTURERING”.

 

 

I ordreoversikten vil man nå se alle åpne ordre inklusive restordrer. En ny ordre/restordre med det originale ordrenummeret +"/1" blir opprettet. Restordren vil inneholde ordrelinjene med avviket mellom "Antall" og "Bestilt"

 

Det antallet man legger inn i kolonnen for levert er det tallet som varelageret vil bli redusert med. 

 

 

Man kan ikke opprette flere restordre fra den samme ordren, men det er mulig å opprette en ny restordre fra en restordre. Denne vil da få det originale ordrenummer +"/2". Det anbefales derfor at man ikke gjør endringer på ordrelinjer i en ordre det er opprettet en restordre på.

 Tripletex AS
Org.nr.: 914 286 018 MVA

Akersgata 16
0158 Oslo

Telefon +47 22 83 60 00
E-postadresse post@tripletex.no