%>

KID-nummer på faktura (OCR - utgående faktura)

OCR er en tjeneste fra Nets (tidligere BBS) som gir mulighet for KID-nummer på faktura. Tjenesten er integrert med Tripletex, og gjør at man slipper mye av det manuelle arbeidet forbundet med betalingsoppfølgingen. Fakturaoversikten oppdateres automatisk etterhvert som utestående fakturaer blir betalt.

Før man kan benytte seg av tjenesten i Tripletex må man inngå en avtale med Nets. Man fyller da ut et skjema og sender det til den banken man benytter. Skjemaet finner du som en lenke nederst på siden, og det er viktig at man bruker dette skjemaet og ikke det skjemaet man eventuelt får av banken.

Alle de gule feltene på skjemaet må fylles ut. Så må avtalen skrives ut i to eksemplarer, signeres og sendes til banken. Etter rundt to uker vil man motta en avtale-ID. Denne må sendes til Tripletex før avtalen kan aktiveres. En bankkonto for avtalen må registreres i Tripletex. Dette gjøres enten via "Selskap/Selskapsinformasjon" eller "Regnskap/Innstillinger" i hovedmenyen.

NB! Tjenesten er bankuavhengig, men støttes ikke av enkelte banker som kun henvender seg til privatmarkedet (f.eks. Skandiabanken).

 

Skjema for bestilling av OCR (KID)Tripletex AS
Org.nr.: 914 286 018 MVA

Akersgata 16
0158 Oslo

Telefon +47 22 83 60 00
E-postadresse post@tripletex.no