Direkte remittering (innkommende faktura)

Direkte Remittering er en tjeneste for elektronisk betaling som leveres av Nets (tidligere BBS). Tjenesten er integrert med Tripletex og gjør blant annet at man kan betale regninger og lønn direkte fra systemet uten å gå via nettbanken. Sikkerheten ivaretas via engangskoder man mottar på SMS i tillegg til vanlig innlogging i Tripletex. 

Før man kan benytte seg av tjenesten i Tripletex må man inngå en avtale med Nets. Man fyller da ut et skjema og sender det til den banken man benytter. Skjemaet finner du som en lenke nederst på siden, og det er viktig at man bruker dette skjemaet og ikke det skjemaet man eventuelt får av banken.

Alle de gule feltene på skjemaet må fylles ut. Så må avtalen skrives ut i to eksemplarer, signeres og sendes til banken. Etter rundt to uker vil man motta informasjon om avtalen fra banken. Denne informasjonen må sendes til Tripletex før avtalen kan aktiveres.

NB! Husk å gi beskjed om hvem som skal ha direkte remittering i kontoen når informasjon om avtalen sendes inn.

Bankkonto for direkte remittering må registreres i Tripletex. Dette gjøres enten via  "Selskap/Selskapsinformasjon" eller "Regnskap/Innstillinger" i hovedmenyen.

NB! Bankkontonummer må knyttes til korrekt regnskapskonto før Tripletex får beskjed om å registrere avtalen (Kassakreditt skal f.eks. ikke føres mot 1920, så da må bankontonummeret registreres på 2380).

Tjenesten er bankuavhengig, men støttes ikke av enkelte banker som kun henvender seg til privatmarkedet (f.eks. Skandiabanken).

Noen banker kan ta egne etableringsgebyrer for direkte remittering.

Hvis man ønsker at flere enn én person må godkjenne betalinger via remittering, så kan Tripletex legge til rette for dette. Kontakt Tripletex Support for å aktivere flere godkjennere i kontoen.

Skjema for bestilling av Direkte remittering

Skjema for bestilling av Direkte remittering + OCR  (Bruk dette skjemaet hvis du skal bestille både direkte remittering og OCR/KID-nummer)Tripletex AS
Org.nr.: 914 286 018 MVA

Akersgata 16
0158 Oslo

Telefon +47 22 83 60 00
E-postadresse post@tripletex.no