%>

Rabattgrupper

Rabattgrupper er kun tilgjengelig for de som har komplettpakken med Elektro/VVS aktivert i kontoen.

Man kan lage rabattgrupper med faste påslag på nettopris og listepris i Tripletex. Man går da inn i «Produkt/Innstillinger» i hovedmenyen og velger fanen «Rabattgrupper».

Her kan man legge inn de påslagene man ønsker. Alle grossistene benytter de samme numrene på rabattgruppene, så man kan ikke selv velge numrene. Grossistenes produkter, som er satt opp med et EL/NRF-nummer, tilhører alle en bestemt rabattgruppe.

Når man så oppretter et prosjekt, så kan man velge om man vil bruke de faste påslagene på rabattgruppene i avsnittet «Kontraktsinformasjon» i fanen «Kontrakt». 

Hvis man ønsker et annet fast påslag på ordrelinjene på dette prosjektet, så huker man av boksen «Ignorer påslag for rabattgrupper» og registrerer det nye påslaget manuelt.

 

Produkt

Produkters utsalgspris beregnes ut ifra innkjøpspris må være aktivert hvis påslag nettopris skal fungere.

Hvis denne ikke er aktivert, kan man bruke påslag listepris. Påslaget vil også virke på videresalgsproduktet, på samme rabattgruppe som grossistproduktet tilhører, dersom rabattgruppen ikke er overstyrt på produktkortet.

 

Ordrelinjer

Ved å benytte rabattgrupper vil påslaget være ferdig utregnet, men man kan overstyre påslaget på alle ordrelinjer ved å skrive inn et standard påslag og klikke på «Oppdater ordrelinjer». Man kan også endre påslag og priser manuelt på hver ordrelinje.

Når man skriver inn et nummer i søkefeltet på produktlinjen, så får man opp treff både på El-nummer og Nrf-nummer. Man kan også søke på produktnavn.

Hvis det ikke er en forskjell på nettopris og listepris i listen, så er det ingen integrasjon i kontoen mot denne grossisten. Hvis det ikke står noen leverandør på produktet, så betyr dette at varen er eller har vært en lagervare.

 Tripletex AS
Org.nr.: 914 286 018 MVA

Akersgata 16
0158 Oslo

Telefon +47 22 83 60 00
E-postadresse post@tripletex.no