Boligmappa.no

Boligmappa er en boligs servicehefte på nett der man kan samle viktig dokumentasjon fra offentlige registre, håndverkere og boligeiere. Tripletex har en direkte integrasjon med Boligmappa der man kan søke på adresser og matrikkelnummer via Boligmappa og laste opp dokumenter til Boligmappa.

Boligmappa inngår kun i Elektro/VVS kontoer i Tripletex.

Selskapets brukernavn og passord til Boligmappa må registreres i Tripletex via «Selskap/Selskapsinformasjon» i hovedmenyen. Kun en administrator i kontoen kan registrere eller endre selskapets brukernavn og passord.

 

Ansatte kan også registrere egne brukernavn og passord til Boligmappa. Disse registreres via brukerinnstillingene. Systemet vil velge den ansattes integrasjon mot Boligmappa over den som ligger på Selskapsinformasjonen.

 

I Tripletex kan man søke på adresser og matrikkelinformasjon via Boligmappa.no og sende kontrollskjemaer og dokumenter rett inn til Boligmappa. Man kan søke på adresser alle steder der man kan registrere et leveransested i løsningen – i kunde-/leverandørdetaljer, på ordre og på prosjekt.

For å søke på en adresse i boligmappa, så kan man velge Boligmappa og Matrikkel og velger "Ny adresse".

 

Nederst i skjermbildet der man registrerer adressen står det: "Adressesøk i Boligmappa.no".

 

Hvis man klikker her, så får man opp følgende skjermbilde:

 

Her kan man søke på gateadresse og postkode eller på matrikkelinformasjon. Hvis man søker på en adresse, så må man skrive inn både gatenavn, husnummer og postnummer. Man vil da få opp resultatene i skjemaet under med komplett matrikkelinformasjon. Hvis adressen er en blokk med flere leiligheter, så vil man få opp alle leilighetene i søkeresultatet. Når man velger et av resultatene, så vil matrikkelinformasjonen legges inn automatisk.

 

Man får opp søkeresultatet og velger "Legg til" og følgende informasjon vil bli tilgjengelig. Velg OPPRETT.

 

Er boligen allerede er registrert i Boligmappa, vil den allerede ha et EDok-nummer. Hvis boligen ikke har et EDok-nummer, så vil Boligmappa opprette et EDok-nummer på boligen når man klikker på "Opprett".

Kontrollskjema/Dokumenter

Kontrollskjemaer og dokumenter kan sendes direkte til Boligmappa.no fra Tripletex.

Fra et prosjekt må man først registrere matriklene i fanen "Detaljer" i avsnittet "Boligmappa".

 

Man kan fint registrere flere matrikler på samme prosjekt. Så velger man fanen «Kontrollskjemaer», velger riktig skjema i nedtrekksmenyen og lagrer.

 

Man huker av kontrollskjemaet og velger "Send til Boligmappa.no" i sidemenyen. Så velger man riktig matrikkel og klikker på "Send til Boligmappa.no". Husk at skjemaet må være ferdig registrert før det kan sendes. Når skjemaet er sendt, så vil dato og klokkeslett stå i statuskolonnen.

 

Man kan også laste opp dokumenter fra dokumentarkivet til Boligmappa.no. Man velger da fanen "Dokumentarkiv", velger dokumentet som skal sendes, og velger "Send til Boligmappa.no" i menyen.

 

Så velger man riktig matrikkel og klikker på «Send til Boligmappa.no».

 

FDV dokumentasjon

Man kan nå også sende FDV-dokumentasjon til boligmappa. Fra fanen "Ordrelinjer" på prosjektet legger man inn produkter og krysser av for ”Hent FDV”.

 

 

Når man markerer for FDV utenfor produktet, vil man motta ”skjema/dokumentasjonen” fra Boligmappa. Ved å velge ”Send FDV til Boligmappa” vil det bli registrert i matrikkelen (på boligen).

En bekreftelse på en vellykket opplasting til Boligmappa vil du se i kolonnen "Boligmappa".

 

 NB. Ligger det ikke et FDV-skjema i Boligmappa, så vil man få en feilmelding.Tripletex AS
Org.nr.: 914 286 018 MVA

Akersgata 16
0158 Oslo

Telefon +47 22 83 60 00
E-postadresse post@tripletex.no