%>

Opprett ny klient (som ikke er Tripletex-kunde)

Hvis klienten ikke er en kunde i Tripletex, så må man først registrere klienten som en ny kunde via “Kunde/Ny kunde/leverandør” i hovedmenyen. Kunden må registreres med navn og et gyldig organisasjonsnummer.

Så kan man opprette en klienttilgang via menyen nederst i skjermbildet.

 

 

Man må bekrefte at en avtale er inngått eller vil bli inngått med klienten for å opprette klienttilgangen.

 

 

I det nye skjermbildet må man velge hvilke moduler og tilleggstjenester klienten skal ha i Tripletex. I tillegg må man registrere en e-postadresse for faktura/purring og organisasjonsform. Administrator i regnskapsførerkontoen vil bli tildelt alle rettigheter i den nye klientkontoen.

 

 

Den nyopprettede klienten vil nå få en ny fane kalt «klienttilgang». Her kan administrator i regnskapsførerkontoen administrere hvilke regnskapsførere som skal ha tilgang til kontoen, og hvilke tilganger disse skal ha.

 

 

Man kan legge til ansatte via knappen “Legg til ansatt”. I oversikten vil kun regnskapsførernes initialer vises, men man kan se fullt navn ved å holde musepekeren over initialene.

 

 

Regnskapsførere vil kunne se sine kontoer, altså klientkontoer som de har tilgang til, via ansattdetaljene og fanen “klienttilgang”. Her kan de også logge seg inn i klientkontoene.

 

 

For å registrere en administrator hos kunden, så logger man seg inn i klientkontoen og oppretter en ny ansatt eller en ny kontakt.

 

 

Man må fylle ut alle feltene med stjerne og huke av boksen for "Systemtilgang" nederst på siden. Så går man til fanen "Brukertilgang" og tildeler administratorrollen i avsnittet "Generelle tilganger".

 

Det er viktig at man registrerer riktig e-postadresse på den nye administratoren, for det er til denne e-postadressen informasjon om pålogging sendes.

 

 

Hvis man oppretter en klienttilgang og klienten allerede er kunde i Tripletex, så vil kunden bli varslet om den opprettede klienttilgangen på e-post. Administrator i klientkontoen må da gi regnskapskontoret rettigheter i kontoen. Administrator i regnskapskontoen kan da fordele de gitte rettighetene fritt til regnskapskontorets ansatte.Tripletex AS
Org.nr.: 914 286 018 MVA

Akersgata 16
0158 Oslo

Telefon +47 22 83 60 00
E-postadresse post@tripletex.no