Betaling av skattetrekk, arbeidsgiveravgift og utleggstrekk (skatt)

Når a-melding er sendt med lønnsinformasjon og arbeidsforhold for begge månedene i terminen, så kan du betale skatt, arbeidsgiveravgift og eventuelt utleggstrekk (skatt) via “Lønn/Skatt/AGA” i hovedmenyen. 

Velg periode med piltastene, oppfrisk siden og klikk på «Opprett» nederst på siden.

 "Leveringsfrist/betalingsdato" for betaling av skattetrekk og arbeidsgiveravgift for terminen vil automatisk fylles inn i feltet. Men man kan fint overstyre dette om det nødvendig.

Når du klikker på «Opprett», så vil du se en oversikt over samlet skattetrekk,  arbeidsgiveravgift og evt. utleggstrekk (skatt) for terminen.

Registrer betaling av skattetrekk, arbeidsgiveravgift og evt. utleggstrekk (skatt) via menyen nederst i skjermbildet.

Beløpet summeres automatisk opp for terminen basert på informasjonen som er sendt inn i a-meldingene for disse to periodene. Riktig konto- og KID-nummer hentes også inn.

 

Registrerer betaling av skattetrekk og arbeidsgiveravgift. Har en “Bank- og betalingsavtale (AutoPay)” for skattetrekkskonto kan den benyttes for å registrere betaling. Alternativt registrere nettbank om man ikke har avtale for dette når betalingen er utført i banken.

Tilsvarende gjelder for utleggstrekk som betales fra skattetrekkskonto registrert i løsningen.

Du kan også sende betalingsinformasjonen til en valgfri e-postadresse ved å klikke på «Send e-post» i sidemenyen.

Hvis du klikker på «Vis bilag» i menyen etter at du har registrert betalingen, så kan du se et konteringssammendrag for det som er betalt i terminen.

 Tripletex AS
Org.nr.: 914 286 018 MVA

Akersgata 16
0158 Oslo

Telefon +47 22 83 60 00
E-postadresse post@tripletex.no