Jeg får feilmelding ved registrering i ELMA-registeret, hva gjør jeg?

En administrator i kontoen kan registrere selskapet i ELMA-registeret ved å gå til "Selskap>Vår kundeside/Mitt abonnement" i hovedmenyen.

 

Opplever du følgende feilmelding?

 

Får du feilmeldingen "Validering feilet. Handlingen kan ikke utføres før alle feil er rettet. Selskapet er allerede registrert i ELMA-registeret via et annet aksesspunkt"? For å få EHF-fakturaer direkte inn i bilagsmottaket i Tripletex, så må selskapet være registrert via Tripletex' aksesspunkt.

 

Gå til denne siden:https://my.glaxygw.com/participantlookup, for EHF 3.0 legg inn 0192 i første felt og organisasjonsnummeret i det andre feltet - deretter trykk på "søk".

For EHF 2.0 legg inn 9908 i første felt og deretter org.nr.

 

 

Finn “Access point name”.

 

Står det noe annet enn Visma AutoInvoice her, så vil det si at ditt firma er registrert i ELMA via et annet aksesspunkt. Hvis navnet på din tidligere systemleverandør står her, må du kontakte din tidligere systemleverandør og be de avregistrere firmaet i ELMA-registeret. Hvis det står "Nets", så må du kontakte banken din. Når de bekrefter at dere er utmeldt av ELMA-registeret, kan du forsøke å registrere selskapet på nytt via "Selskap>Vår kundeside/Mitt abonnement".Tripletex AS
Org.nr.: 914 286 018 MVA

Akersgata 16
0158 Oslo

Telefon +47 22 83 60 00
E-postadresse post@tripletex.no