Reiser og utlegg

På den nye oversiktssiden for reiseregninger og ansattutlegg kan du gjøre alt fra samme side, og du kan enkelt se hvilke reiser/utlegg som er godkjent eller utbetalt som lønn. Her er en oversikt over hva som er nytt på oversiktssiden.

 

Smartfilter

I oversikten vil du se reiseregninger og ansattutlegg ut ifra hvor i prosessen de er: åpne, til godkjenning, godkjente og utbetalte. Reiser har et flyikon, og utlegg har et ikon for handlepose, så du ser enkelt hva som er hva i oversikten.

 

 

I smartfilteret øverst til venstre kan du velge en oversikt ut ifra hva du ønsker å gjøre.

 

 

Hvis du ønsker å se andres reiser og utlegg, så klikker du på den i oversikten. Hvis du skal inn å godkjenne reiser og utlegg, så klikker du på den fra oversikten.

 

 

Siden vil huske hva du filtrerte på sist gang du var inne og bruke de samme filtreringsvalgene neste gang du går inn på siden.

 

Ikonmeny

Ikonene oppe til høyre gir deg flere valg.

 

           

 

Ikonenene åpner filtreringsmenyer. Her kan du filtrere oversikten ytterligere.

I den detaljerte visningen vil oversikten se mer ut slik den gjorde før. Hvis du er avhengig av mye informasjon i oversikten, så kan det være best å bruke denne oversikten.

Tannhjulet åpner innstillingssiden for reiser og utlegg.

 

Registrere nye reiseregninger og ansattutlegg

 

Med det røde plusstegnet registrerer du en ny reise eller et nytt utlegg. Hold musepekeren over ikonet for å få opp alternativene.

 

 

Ikoner og handlinger i oversikten

Ikonene til venstre i oversikten viser om det er en reiseregning eller ansattutlegg. Når du holder musepekeren over ikonet, så endres ikonet til den klikkbare boksen man er vant til. Klikk på boksen for å velge den reisen/utlegget.

 

 

Du vil da se en blå linje med mulige handlinger øverst i oversikten. Hold muspekeren over ikonene for å se hva de betyr.

 

 

Hele raden er klikkbar og tar deg til reise- eller utleggsdetaljene for elementet du klikket på. Hvis du ser et ikon for faktura  i oversikten, så betyr det at Reiseregningen/ansattutlegget er huket av som fakturerbar.

 

 

Klikk på øyet for å se en forhåndsvisning av reiseregningen eller ansattutlegget.

 

 

Hvis du klikker på de tre prikkene til høyre får du opp flere handlinger.

 

 Tripletex AS
Org.nr.: 914 286 018 MVA

Akersgata 16
0158 Oslo

Telefon +47 22 83 60 00
E-postadresse post@tripletex.no